mikaeltorppa Ymmärtäkää, te kansan järjettömät, ja te tomppelit - milloin te tulette järkiinne? Joka on korvan istuttanut, hänkö ei kuulisi? Joka on silmän luonut, hänkö ei näkisi? Ps. 94:8-9

Vastaako todistusaineisto luomista - Osa 2 - Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen luennoi aiheesta "vastaako todistusaineisto luomista", Lahdessa 8.1.2015 Saulus-Lähetyksen tilaisuudessa. Osa sisältää myös yleisön kysymysosion.

 

Osa 1 on katsottavissa linkissä - Vastaako todistusaineisto luomista - Osa 1 sisältää minun alustuksen ja Bioprosessitekniikan emeritusprofessori Matti Leisolan luennon.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JarmoHalttu kuva
Jarmo Halttu

Täytyy ihmetellä kuinka kirjoittaja jaksaa uskoa ja puolustaa satuja? Päivästä toiseen ja vuodesta toiseen.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Kiitos alustuksesta, hauska nähdä tyyppi elävissä kuvissa jonka kanssa on vääntänyt henkistä kättä!

En mitenkään ehdi alkaa ottamaan kantaa kaikkeen video yksi (1) esittämään jargoniin, erikoisiin yleistyksiin ja ihmettelyyn, mutta yhden nostan esille, ja se onkin hyvä esimerkki miten toimitaan kun ollaan vain omia tarkoitusperiä takaa ajamassa!

Leisola puhui siis vallan pehmoisia koskien alkuräjähdyksen mikroaaltosäteilystä saatua ihan todellista kuvaa. Josta kuvasta siis kiistattomasti näemme universumimme alun.

Leisola sekoitti (aivan oikean) taustasäteilymittauksilla saadun kuvan varhaisesta universumista sittemmin todettuun virheelliseen tietoon uusimmista mittauksista, joissa siis ei löydettykään alkuräjähdyksen painovoima-aaltojen aiheuttamaa polarisaatiota, vaan jonka havaitun polarisaation aiheutti linnunradan galaksissa oleva pöly. Leisola siinä viellä hupaisasti totesi, että ehkä teleskoopin linssi oli tomuinen, heh heh ;D

Voimmeko luottaa henkilöön joka näin puhuu huttua totuutena, ehkä niistä vähemmän tietävien kuulijoiden edessä! Emme tosiaan oikein voi! Leisola piti mielestäni hieman kuulijoita aliarvioivan uskonnollisen ihmettelypuheen. Tiede ei osaa siis kuulemma selittää oikeastaan juuri mitään, mutta luomista, jumalien syntyä, yliluonnollisia ihmeitä, niitä ei kuitenkaan käsitelty oikeastaan ollenkaan.

Ymmärrän toki ettei käsitelty, koska olemattomia asioitahan ei voi mitenkään tutkia. Pitää vaan uskoa, hohhoijaa... Melko läpinäkyvää vastakkainasettelun hakua!

Lähde https://www.avaruus.fi/uutiset/kosmologia-ja-teore...

Lähde 2 http://fi.wikipedia.org/wiki/Kosminen_taustas%C3%A...

Video kakkonen olikin niin jännää huttua, että ei pysty edes kommentoimaan ;D

Ps. Jäi tästäkin edelleen epäselväksi sellainen tärkeä asia, että miksi tämä näkymätön luoja loi törmääviä galakseja?! Sellaisiahan ei voisi mitenkään olla olemassa mainostamassasi 6000 vuotta vanhassa maailmankaikkeudessa! Eli miljoonat galaksit ovat siis suoraan luotu törmäämään toisiinsa! Mitens raamatulla selitetään tälläinen yksi pienen pieni esimerkki, joka sotii kaikkea tervettä järkeä vastaan? Esimerkkivalokuva törmäävistä galakseista > http://apod.nasa.gov/apod/ap150201.html

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Miksi aloittaja ei kommentoi tätäkään ketjuaan? Vähintäinkin outoa heitellä aiheita ilmaan keskustelematta niistä sitten syvemmin ja rehellisesti. Ehkä aihe (elämä, maailmankaikkeus ja kaikki) ei sittenkään ole tarpeeksi mielenkiintoinen ;D Ei näin, ei vaan toimi!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset